Tekenbestrijding

Vieze teken

Echt irritant..

Voor de gezondheid van je hond (en gezin) is het voorkomen van een tekenbeet het beste. Een product met Permethrin, en daarmee een afwerende werking, is daarvoor het meest geschikt. Tick Off heeft verschillende producten met een afwerende werking waarmee je jouw hond beschermd:

met Tick Off spot-on

Teken bestrijden

Leer hoe Tick Off spot-on werkt

Voor een tot 4 weken lange bescherming tegen teken én vlooien bij je hond gebruik je Tick Off spot-on. Geschikt voor alle honden vanaf 5 kg en ideaal voor mensen met meerdere honden(rassen) in een gezin.

Zit jouw hond helemaal onder de teken?

Ga als volgt te werk

Teken zijn enorm vervelend voor je huisdier (en voor jou). Ga als volgt te werk en je bent het snelste verlost van deze vervelende beestjes.

 • 1.

  Was jouw hond

  Met de Tick Off Wash Away shampoo wassen zorgt er voor dat alle teken en vlooien, die aanwezig zijn bij de hond, dood gaan.
 • 2.

  Wacht even

  Nadat de hond gewassen is met de Tick Off Wash Away shampoo moet u even wachten met behandelen. Omdat de werkzame stof zijn werking nog heeft.
 • 3.

  Tick Off spot-on

  Behandelen kan weer na ongeveer 14 dagen. Behandel dan met de Tick Off spot-on. Dit doodt teken en vlooien zodra ze in contact komen met huid of haar. Tot 4 weken lang.
 • 4.

  Regelmatig herbehandelen

  Behandel de hond iedere maand met Tick Off spot-on om geen last te hebben van teken. Want ook teken zijn in de wintermaanden aanwezig.